نشان داده شده است که کشمش باعث کاهش اشتها و افزایش سیری می شود. آنها یک گزینه موثر برای گنجاندن مواد غذایی غنی از فیبر و آنتی اکسیدان در رژیم غذایی هستند.
این می تواند به افراد مبتلا به دیابت همراه با قند طبیعی موجود در کشمش کمک کند.
بیماران دیابتی که داروهای خود را به طور منظم مصرف می کنند، می توانند کشمش پلویی طلایی ۱۴۰۱ بخورند، اما باید مصرف خود را محدود کنند.
بیشتر افراد کشمش سبز بدون هسته را ترجیح می دهند به صورت خام مصرف کنند، اما خیساندن آن ویتامین ها و مواد مغذی بیشتری را برای بدن فراهم می کند.
خیساندن یک شبه کشمش به حل شدن ویتامین ها و مواد معدنی در پوست بیرونی آن کمک می کند. این باعث می شود که مواد مغذی راحت تر جذب بدن شوند.
محتوای آنتی اکسیدانی کشمش نیز از طریق خیساندن افزایش می یابد. گفته می شود خوردن یک کاسه کشک با کشمش سبز پلویی می تواند به کاهش التهاب روده ها، حفظ سلامت لثه ها و تقویت استخوان ها و مفاصل کمک کند.
تهیه آب کشمش
آب کشمش یک نوشیدنی موثر برای کاهش وزن است.
1 فنجان کشمش آفتابی ملایر را در 2 فنجان آب گرم کنید.
بگذارید این یک شب خیس بخورد.
قبل از نوشیدن آب را صاف کرده و دوباره گرم کنید.
کشمش را میتوان بهعنوان میانوعده یا غذای قبل از تمرین مصرف کرد یا میتوان آن را در غلات صبحانه گنجاند و در دسرها اضافه کرد.
- منابع:
- تبلیغات: